ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ

ΠΕΤΆΩ
Στίχοι Γιάννης Χριστοδουλόπουλος
Μουσική Γιάννης Χριστοδουλόπουλος
Ερμηνεία: Μαρίζα Ρίζου, Πάνος Μουζουράκης
AAC, Single, 256 kbps: ” Πετάω ” 2014

ΕΡΜΗΝΕΙΑ: ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ

Official Video Clip Σκηνοθεσία: Κλαίρη Φαφούτη

ΣΤΙΧΟΙ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΤΑΩ
Κλείνω τα μάτια και στη σκέψη προσπαθώ να σε φέρω κοντά..
Με το σώμα, τα χείλη ζεστά.
Μες στο όνειρό μου ζωγραφίζω νυχτες απο ρετρό εποχές..
Με σένα πολύ να με θες.

Θα μαι δίπλα σου όταν με θες, όταν βρίσκεσαι μόνη,
Κι η καρδιά σου ματώνει, σ’ αγαπάω τίποτα άλλο μη λες.
Κι αν αυτό που ‘θελες μια φορά έχει φύγει,
Μην ξεχνάς έχει γίνει για καλό για να σμίξουμε εμείς.

Πετάω σαν τα μεγάλα πουλιά
Και πάω όπου με πάει η καρδιά
Πετάω αν είναι η αγάπη μακριά
Ξυπνάω μες στη δική σου αγκαλιά

Φτιάχνω μια εικόνα στον αιώνα που έχει εσένα κι εμένα μαζί
Τι άλλο θέλω σ’ αυτή τη ζωή..

Θα μαι δίπλα σου όταν με θες, όταν βρίσκεσαι μόνη
Κι η καρδιά σου ματώνει, σ’ αγαπάω τίποτα άλλο μη λες
Κι αν αυτό που ‘θελες μια φορά έχει φύγει
Μην ξεχνάς έχει γίνει για καλό για να σμίξουμε εμείς.

Πετάω σαν τα μεγάλα πουλιά
Και πάω όπου με πάει η καρδιά
Πετάω αν είναι η αγάπη μακριά
Ξυπνάω μες στη δική σου αγκαλιά

AAC, Single, 256 kbps: ” Πετάω ” 2014

Μαρίζα Ρίζου, Πάνος Μουζουράκης & Γιάννης Χριστοδουλόπουλος – «Πετάω»
Ο Πάνος Μουζουράκης συναντάει τη Μαρίζα Ρίζου σε ένα ξεσηκωτικό swing και μας καλούν να χορέψουμε στο ρυθμό του. «Πετάω» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού των Πάνου Μουζουράκη και Μαρίζα Ρίζου. Σε μουσική και στίχους του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου το σύγχρονο αυτό swing πετυχαίνει να μας μεταδώσει την αισιόδοξη και θετική του ενέργεια και μας προσκαλεί να… «πετάξουμε» από χαρά.
Σαν τα παλιά κλασικά ζευγάρια του ασπρομαυρου Χόλιγουντ, η Ρίζου και ο Μουζουράκης μοιάζουν ιδανικοί πρωταγωνιστές μιας ερωτικής ιστορίας, που όλα είναι γυαλιστερά και λίγο ρετρό. Τα jazz πνευστά κυριαρχούν στο τραγούδι και η ατμόσφαιρα είναι ζωντανή και αισιόδοξη με happy ending φυσικά. Αυτή είναι και η ατμόσφαιρα του video clip που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, το οποίο γυρίστηκε στον χώρο πολιτισμού Passport με τις σκηνοθετικές οδηγίες της Κλαίρης Φαφούτη.
Το «Πετάω» γράφτηκε από το Γιάννη Χριστοδουλόπουλο, που συνοδεύει στο πιάνο τους δύο πρωταγωνιστές και αποτελεί τη νέα κυκλοφορία του προσωπικού του label Solo, για τη Feelgood Records.

ΤΟ VIDEO CLIP ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ” ΠΕΤΑΩ “
Δύσκολη υπόθεση αποδεικνύονται τα μαγικά κόλπα, για τον Πάνο Μουζουράκη και τη Μαρίζα Ρίζου. Οι δυο τους προσπαθούν χωρίς πολύ επιτυχία, να εντυπωσιάσουν τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο, σε ένα διαγωνισμό μαγικών που στήθηκε για χάρη του video clip του τραγουδιού «Πετάω». Το τραγούδι βασίστηκε σ’αυτή την ιδέα, κάτω υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια της Κλαίρης Φαφούτη. Σ’αυτό το σύγχρονο swing, ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαρίζα Ρίζου, προσπαθούν να πετύχουν μαγικά κόλπα που εντυπωσιάζουν. Σε ένα μαγικό θεατρικό σκηνικό, εξαφανίζουν αντικείμενα, βάζουν φωτιές και εντυπωσιάζουν με την εφευρετικότητα και τις γκαφες τους.

Το φιλόξενο και ιδιαίτερο χώρο του Passport στον Πειραιά στην πλατεία Κοραή επέλεξε η Δισκογραφική Εταιρεία Feelgood Records για να γυρίσει το νέο της videoclip για το νέο τραγούδι του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου με τίτλο «Πετάω» που ερμηνεύουν οι Πάνος Μουζουράκης και Μαρίζα Ρίζου, με τη σημαντική συμβολή του μάγου Dio. Νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, τηλεοπτικά συνεργεία και κάμερες, κατέκλυσαν το Passport για να πάρουν αποκλειστικά πλάνα από το νέο clip. Ο χώρος, ήταν λιτά διακοσμημένος για τις ανάγκες του γυρίσματος, το οποίο έγινε στο ρυθμό ενός σύγχρονου swing, με τίτλο «Πετάω».  ΠΗΓΕΣ: www.ogdoo.gr, www.discogs.com, www.in.gr, https://dreamfm.gr, https://koinoniki.gr,

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ τα χρόνια περνούν τα τραγούδια ταξιδεύουν